Zoek
Informatie Goudbloem

Goudbloem
Hoogbrugstraat 50A
6221 CS Maastricht

Telefoon +31 (0)43-85 252 58
Email info@goudbloem.nl

KvK 54769418Openingstijden

Dinsdag  11.00-17.00
Woensdag 11.00-17.00
Donderdag  11.00-17.00
Vrijdag  11.00-17.00

Zaterdag  Op afspraak

Facebook

Navigation

Verpanden

Pandlening bestaat al sinds de mens het geld heeft uitgevonden. Naast de traditionele manier van geldlening zoals bijvoorbeeld via een bank, bieden wij u de mogelijkheid uw sieraad, zilver en goud in onderpand te geven.

Hoe werkt het?

In ruil voor uw sieraad, zilver of goud ontvangt u een nader te bepalen bedrag aan contant geld en vervolgens koopt u het terug wanneer het u uitkomt. Dit alles in ruil voor een wettelijk overeengekomen rentebedrag. Binnen twee maanden beslist u om het sieraad weer terug te kopen.
Zo profiteert u van de waarde zonder daarvoor uw sieraad te hoeven verkopen.
Dit kan een oplossing bieden voor u wanneer u uw sieraad niet wilt verkopen (zodat u op deze manier toch over geld beschikt en hierdoor bijvoorbeeld aan een dringende betaling kan voldoen.)
We kunnen allemaal weleens wat financiële hulp gebruiken als het even niet mee zit.
Deze manier van lenen is de meest eenvoudige en makkelijke manier om over geld te beschikken. Het is bovendien laagdrempelig, want alleen identificatie is nodig.
Onder het genot van een kopje koffie en in alle privacy kunnen wij adviseren wat voor u
de beste oplossing is.
Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend advies en/of taxatie.

Voorwaarden

Bent u ouder dan 21 jaar en voorzien van een geldig legitimatiebewijs, dan kunt u bij ons terecht met al uw goud en zilver.
Wij nemen uw (oude-, kapotte) sieraden, horloges, munten of tandgoud in pand van verschillende zilver- en goudgehaltes zoals 8 -, 14-, 18-, 20- en 21 karaat, uit alle landen.