top of page

Duurzaam

REPARATIE

Met een duurzame keuze dragen we bij aan een betere wereld en verlengen we de levensduur door reparatie. Onze jarenlange samenwerking met ervaren goudsmeden biedt de garantie dat uw sieraad mooi en vakkundig wordt gerepareerd of veranderd. Niet dragen is zonde.

Transformeren

Het is vrij voor de hand liggend, maar goud en edelstenen hergebruiken is een goed voorbeeld. Recyclen gebeurt niet met goud alleen: diamanten en edelstenen kunnen ook prima een nieuw leven ingeblazen worden.


Heeft uw sieraad of erfstuk een grote emotionele waarde voor u, maar u draagt het niet meer? Laat het moderniseren en 

omtoveren tot iets nieuws. Dit kan al door slechts een kleine aanpassing te laten doen of het toevoegen van een mooie kleursteen of diamant. U kunt het sieraad dan weer met vernieuwd plezier dragen. 


Kortom, wat betreft hergebruik kan er vaak veel meer dan u denkt. Kom bij ons langs in de winkel en laat u deskundig informeren.


Het advies is vrijblijvend en een prijsopgave wordt vanzelfsprekend vooraf gegeven. U weet zo altijd waar u aan toe bent.

Duurzaamheid
We dragen graag ons steentje bij aan een betere wereld. Goud en edelstenen hergebruiken is een goed voorbeeld van duurzaamheid. Enerzijds kan dit door het goud te smelten en er een nieuw sieraad van te maken maar ook transformeren behoort

tot de mogelijkheden. 


Bewustwording is een thema, en dit zal vorm gegeven worden middels de ‘special events’. Blijf op de hoogte van de nieuwe activiteiten en meld u aan voor de nieuwsbrief

bottom of page