top of page

Integriteit

OVER ONS

Monique van Veldhoven is eigenaresse van Goudbloem en doet haar werk elke dag met veel plezier. Na 18 werkzame jaren in de juweliersbranche heeft ze in 2012 Goudbloem opgericht. De 28 jaar ervaring met de inkoop, verkoop en bewaring van edelmetaal en diamant staat voor u ter beschikking. Monique en haar collega's zijn u graag van dienst. Een afspraak maken mag, maar hoeft niet.

 

Goudbloem heeft een aantal belangrijke kernwaarden, die dagelijks terugkomen in onze bedrijfsvoering. De belangrijkste zijn integriteit en zorgvuldigheid. Wij zijn eerlijk over de service en de prijzen die wij u kunnen bieden en gaan persoonlijk en respectvol om met uw ingebrachte spullen. Niet alleen omdat uw kostbaarheden een grote economische, maar vooral persoonlijke waarde voor u hebben. 

U kunt vertrouwen op ons, onze manier van werken en ons oordeel. Dus zoekt u een deskundige partij die u optimaal kan adviseren over edelmetaal, edelstenen en merkhorloges? Ons team van specialisten helpen u graag.

Onze principes


Bij het uitvoeren van onze activiteiten hanteren wij strakke bedrijfsprincipes.


Zorg en toewijding  

Zorgvuldig en met integriteit behandelen wij uw zaken en houden uw belangen nauwlettend in het oog.


Transparantie 

We informeren u op een duidelijke, eerlijke en transparante wijze.


Maatwerk/Advies op maat 

We zorgen dat onze adviezen passen bij uw wensen en nemen onze verantwoordelijkheid serieus.


Optimaal beveiligd 

De modernste technieken garanderen een adequate bescherming van uw activa.


Circulair ondernemen 

Wij dragen bij aan verduurzaming door hergebruik of transformatie van uw gouden sieraad. U kunt op ons oordeel vertrouwen.

Duurzaamheid


We dragen graag ons steentje bij aan een betere wereld. Goud en edelstenen hergebruiken is een goed voorbeeld van duurzaamheid. Enerzijds kan dit door het goud te smelten en er een nieuw sieraad van te maken maar ook transformeren behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk transformeren/repareren 


Bewustwording is een thema, en dit zal vorm gegeven worden middels de ‘special events’. Blijf op de hoogte van de nieuwe activiteiten en meld u aan voor de nieuwsbrief

bottom of page