top of page

Waarde

INKOOP

Direct geld
Wilt u uw kostbaarheden verkopen dan kunt u rekenen op een transparant proces van waardebepaling.
Heeft u ook sieraden, misschien ooit uit een erfenis verkregen, thuis in de kast of kluis liggen en bent u benieuwd naar de waarde?

Kom gerust eens bij ons langs in de winkel, het is bovendien laagdrempelig, want alleen identificatie is nodig en u kunt direct over

geld beschikken. 

Luxe merksieraden en horloges
Ons team is gespecialiseerd in luxe merksieraden en –horloges, de jarenlange ervaring en kennis van de afzetmarkt zorgt ervoor dat we tot een juiste prijsbepaling kunnen komen. Ook bieden wij de mogelijkheid om te bemiddelen zodat u optimaal kunt profiteren van de waarde van uw kostbaarheden. Bekijk consignatie 
 

Wat kopen we in? Alle edelmetaal, goud/zilver sieraden, merk- sieraden en horloges, tafelzilver, baren, munten, sloopgoud

(zoals tandgoud en kapotte sieraden) van alle verschillende gehaltes zoals 8 -, 14-, 18-, 20- en 21 karaat, uit alle landen.


Maak een afspraak of kom gerust eens bij ons langs in de winkel waar we u in alle privacy kunnen adviseren. We leggen u stap voor stap uit hoe wij de prijs bepalen.

STAPPENPLAN INKOOP


Taxatie        
Ons vakkundig personeel in de winkel bepaalt vrijblijvend de waarde van uw ingebrachte items 

                        

Prijsbepaling         
Wij bieden u de hoogste prijs. Deze is gebaseerd op het gewicht en goudgehalte: het aantal karaat en de eventuele marktwaarde. Wij hanteren daarvoor de actuele dagkoers van goud en zilver. 


Registratie       
Geldige legitimatie is verplicht. Na ondertekening is de overeenkomst tot verkoop gesloten.

Direct geld       
Wij betalen u het overeengekomen bedrag uit in (wettelijk maximum toelaatbare) contanten of maken het over naar uw bankrekening.

 

Wilt u meer informatie? Kom dan langs in onze winkel in Maastricht.

01

02

03

04

Voorwaarden:

U heeft een minimumleeftijd van 18 jaar.
U beschikt over een geldig legitimatiebewijs.
bottom of page