Zoek
Informatie Goudbloem

Goudbloem
Hoogbrugstraat 50A
6221 CS Maastricht

Telefoon +31 (0)43-85 252 58
Email info@goudbloem.nl

KvK 54769418Openingstijden

Dinsdag  11.00-17.00
Woensdag 11.00-17.00
Donderdag  11.00-17.00
Vrijdag  11.00-17.00

Zaterdag  Op afspraak

Facebook

Navigation

Reparaties

U kunt bij ons uw waardevolle sieraden laten repareren, polijsten of veranderen. Jarenlange samenwerking met ervaren goudsmeden biedt de garantie dat uw sieraad vakkundig, efficiënt en betrouwbaar wordt gerepareerd.
Ook het veranderen van uw sieraad behoort tot de mogelijkheden. Heeft uw sieraad een grote emotionele waarde voor u maar draagt u het niet meer, dan bespreken we samen met u de mogelijkheden om deze te moderniseren. Dit kan al door slechts een kleine aanpassing te doen zoals bijvoorbeeld de verandering van kleur door te vergulden of te rhodineren, of door het toevoegen van een mooie kleursteen of diamant, zodat u het met vernieuwd plezier weer kunt dragen en er van kunt genieten.
Ook het vermaken of het in een ‘nieuw jasje gooien’ van een trouwring, waardoor u een bijzonder aandenken krijgt aan een dierbare behoort tot de mogelijkheden.
Kortom, er zijn veel mogelijkheden. Kom langs en laat u informeren.
Het advies is vrijblijvend en een prijsopgave wordt vanzelfsprekend vooraf gegeven, zodat u weet waar u aan toe bent.

Heeft uw sieraad slechts een opfrisbeurt nodig, laat het door Goudbloem vakkundig polijsten. Hierdoor verdwijnen kleine krasjes en diamanten schitteren weer als nieuw, zodat u weer opnieuw van uw prachtige sieraad kunt genieten.